Omedelbara prisförslag på kortterminaler från flera leverantörer

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Elavon är en global kortinlösare med över 2 miljoner kunder

Elavon tar säkerheten på allvar – det är ju trots allt dina kunders pengar som är viktigast.  De har över 25 års erfarenhet från olika branscher på en internationell marknad.

Kortföretagen ställer allt högre krav på betalning och informationssäkerhet. Elavon erbjuder PCI-godkännda lösningar som uppfyller dessa krav samt reducerar risker - till överkomliga priser.

Hög säkerhet i kombination med stabila system gör oss till en pålitlig kortinlösare. Oavsett brasch och betalningsmetod, så kan vi hjälpa dig.

Topp 5 Globala Betalningsleverantörer

Med mer än 2 miljoner kunder i över 30 länder, rankas Elavon konsekvent bland de fem största betalningsleverantörerna i världen.

Dotterbolag till U.S. Bank Company

De är ett dotterbolag till U.S Bank. Banken är den femte största kommersiella banken i USA och är rankat som ett av världens mest etiska företag.

6 Miljarder Transaktioner varje år

Elavon hanterar årligen över fem miljarder transaktioner världen över till ett beräknat värde av över 450 miljarder dollar per år.

Smidiga och säkra betallösningar

Gör det enkelt för dina kunder att betala på det sätt de önskar. Vi erbjuder enkel hantering av betaltransaktioner, samt utvecklar lösningar anpassade för ditt företagsbehov. Elavon hanterar över 1.3 miljoner företags transaktioner dagligen. Elavon hanterar dagligen transaktioner för kunder över hela världen med Visa, MasterCard, JCB, UnionPay, Diners Club och American Express. Deras system stödjer också andra betalningsalternativ som Apple Pay, Samsung Pay och Fitbit Pay. Elavon är en bankoberoende kortinlösare och hanterar över 180 valutor.

Kortinlösen av transaktioner, avräkningar, återbetalningar, kundservice - allt är enkelt. Du får fullständig kontroll och pålitliga rapporter under en och samma plattform. Elavon erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabba avräkningar och kostnadseffektiva lösningar.

Jämför pris och offerter på kortterminaler från flera leverantörer

Räkna ut ditt pris. Det tar bara 1 minut!