Omedelbara prisförslag på kortterminaler från flera leverantörer

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Paytrims är en svensk kortinlösare

Oavsett om du är restaurangägare eller driver en butik, levererar vi värde genom hela transaktionsresan. En enkel onboarding, en ny och modern betalplattform med smarta funktioner - allt utformat för att hjälpa dig att växa ditt företag och förbättra upplevelsen i din kassa.

MODERN PLATTFORM

Investera i en betallösning från ett företag som förstår ditt verksamhetsbehov, och som ger dig den service som du förtjänar. Med smidigare transaktioner ökar du både kundnöjdheten och lönsamheten.

INNOVATIV BETALLÖSNING

Vår service är skräddarsydd för att ge dig värdefulla funktioner och en transparent prissättning med schyssta villkor. Allt är möjligt genom vår nya betalplattform som sätter nya standarder för betalningar. Vi anser att små och medelstora företag förtjänar lika bra service och funktionalitet som stora bolag får.

Paytrim AB är ett betalinstitut och står under Finansinspektionens tillsyn

Paytrim skapar framtidens betallösningförenklare och mer framgångsrikt företagande. En ny betallösning och innovativa produkter för företag som förbättrar transaktionsupplevelsen för handlare och kunder.

KOM IGÅNG SNABBT

Vi vet att en bra och stabil tjänst för kortbetalningar är superviktigt för dig i din verksamhet. Med Paytrim tar du betalt med kort i din butik och det är enkelt att komma igång – det tar bara ett par minuter.

TRANSPARENT & SCHYSST PRISPLAN 

Paytrimgrundades av passionerade företagare med en vision om att skapa stor förändring i en gammal bransch.Vi tror på transparens, vi tror på service och precis som du, tror vi på ständig utveckling för att möta framtidens utmaningar.

SMARTA FUNKTIONER FÖR ÖKAD LÖNSAMHET

Vi finns för företagare som tagit beslutet att investera i sin framtid.Vi har byggtPaytrim för att hjälpa dig att ta rätt beslut ochnå dina mål. Helt enkelt en betallösning som är mycket mer än ”bara en betallösning”.

Jämför pris och offerter på kortterminaler från flera leverantörer

Räkna ut ditt pris. Det tar bara 1 minut!